Sommarblomster. Foto: Frugan, MostPhotos

Sommartider

Institutionen för svenska och flerpsråkighet (plan D3–6) kommer att hålla sommarstängt (låst) t.o.m. söndag 15 augusti. Vi fortsätter dock att ha låst även övriga tider p.g.a. coronapandemin, utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Studievägledarna och utbildningsadministratörerna har särskilda telefontider under sommaren.

Klocka med himmel och träd i bakgrunden. Clock with sky and trees in the background.

Institutionen är tills vidare låst alla veckans dagar på samtliga plan (D3–D6). Detta utifrån de nya restriktionerna under den rådande pandemin. Våra studentexpeditioner och studievägledare kan du eventuellt boka en tid med.

HusD

Hitta till oss/Find us