Högre seminariet

4. Om oss
  5. Evenemang
  6. Högre seminariet
  7. Högre sem./Centret. Alexandra Dylman: The interaction between language and emotion in bilinguals

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Högre sem./Centret. Alexandra Dylman: The interaction between language and emotion in bilinguals" till en vän..

Skicka "Högre sem./Centret. Alexandra Dylman: The interaction between language and emotion in bilinguals" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln
Högre seminarier kollokvier. Foto av färgglada slipade glasstenar. Foto: Jiri Vaclavek, MostPhotos

TID och LOKAL

Högre seminariet i tvåspråkighetsforskning

Tid: 15.00–16.30
Veckodag: Tisdag
Lokal: D 480
Postseminarium: Pentryt på plan 4

Hitta till oss/Find us
Hitta till oss / Find us

www.biling.su.se/hogre_sem

Seminariepresentatörerna är forskare eller doktorander vid Centrum för tvåspråkighetsforskning (om inget annat anges).

Seminarieansvarig: José Alemán Bañón

Välkomna!