Miljö, arbetsmiljö & jämställdhet

5. Styrdokument
  6. Miljö, arbetsmiljö & jämställdhet
Grön växt

Länkarna nedan leder till institutionens huvudwebb su.se/svefler/miljo (alt. till sidor på universitetets webbplats).

Miljö

Institutionen för svenska och flerspråkighet är en av många institutioner vid Stockholms universitet som bedriver ett viktigt internt miljöarbete. Vårt miljöarbete bygger på kontinuerligt förbättringsarbete och att miljöhänsyn genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsmiljö

Vi har ett Lokalt råd för arbetsmiljö och lika villkor vid Institutionen för svenska och flerspråkighet. I det lokala rådet ingår arbetsmiljöombud/skyddsombud, jämställdhetsombud och kontaktperson för likabehandlingsfrågor, vilket inkluderar jämställdhet, likabehandling och problem med sexuella trakasserier.

Jämställdhet

Jämställdhet handlar även om likabehandling och sexuella trakasserier. Kontakta Lokalt råd för arbetsmiljö och lika villkor vid Institutionen för svenska och flerspråkighet om du behöver hjälp.

Hus D

Jäåmställdhet och likabehandling, Diskrimineringslagen, sexuella trakasserier, miljö, arbetsmiljö

Facebook Svefler

www.facebook.com/svefler