Lediga anställningar hos Centret

Här lägger vi ut lediga anställningar vid Centrum för tvåspråkighetsforskning, Institutionen för svenska och flerspråkighet.

Lagerkrans

Ledigt jobb: Postdoktor i tvåspråkighet. Sök senast 7/11

Postdoktorn ska utifrån ett flerspråkighetsperspektiv bedriva forskning om konstgjorda språk. Forskningsuppgiften syftar till att 1) skapa en bättre förståelse för de konstgjorda språkens sociolingvistik samt att 2) genom en sådan förståelse bidra till sociolingvistisk (socialteoretisk) teoriutveckling i vidare mening. I första hand avser forskningsuppgiften internationella hjälpspråk (t.ex. esperanto, ido, interlingua) samt sociala praktiker där dessa språk tillmätts någon typ av värde eller betydelse.

Hus D

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige.